Een middelgrote HVAC-specialist en sanitairbedrijf

 

De Kock BV werd in 1997 opgericht door Tim de Kock. Van eenmanszaak groeide De Kock al snel uit tot een middelgrote HVAC-specialist en sanitairbedrijf. Onze vakmensen op het terrein kunnen rekenen op de dagelijkse ondersteuning door projectleiders, administratieve krachten, calculators en specialisten in meet- en sturingstechnieken. Laat u overtuigen door onze vele realisaties. De afgelopen jaren kenden wij een sterke groei dankzij onze kwaliteitsvolle totaalservice voor verwarming, ventilatie, airco & koeling en sanitair. Naast onze installatiemogelijkheden voor nieuwbouw en renovatie, garanderen we een snelle naservice voor herstellingen en onderhoud.

Sinds 2017 is De Kock BV lid van de EEG GROUP, een goed gestructureerde bedrijvengroep met gezamenlijke waarden om de uitdagingen van morgen aan te gaan.
De 13 ondernemingen binnen de technologiegroep spelen een toonaangevende rol op het vlak technische installaties, vernieuwende technologieën, energiebeheer en
operationeel beheer op lange termijn.
Dankzij de eigen interne studiediensten zijn we in staat om grootschalige projecten autonoom uit te voeren.

De EEG GROUP beschikt momenteel over een team van meer dan 600 gespecialiseerde technici en ingenieurs en behaalde in 2016 een geconsolideerde omzet
van 130 miljoen euro.

 

Waar?

Onze projecten zijn verspreid over gans Vlaanderen. Vanuit onze thuisbasis in Turnhout, vlakbij de oprit van de E34, zijn wij overal snel ter plaatse.

slide18

 

Onze officiële classificaties:
Erkenning 28.976
Cat T3               Klasse 1
Cat D16             Klasse 6
Cat D17             Klasse 6
Cat D18             Klasse 6