Zowel nieuwbouw als complete renovaties

Vertrouw de installatie van uw centrale verwarming toe aan De Kock BV. Wij realiseren zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Ook een complete vernieuwing van de stookplaats behoort tot onze mogelijkheden. Naast de traditionele verwarmingsinstallaties op aardgas of stookolie bieden we een hele waaier aan alternatieve energievoorzieningen aan voor uw centrale verwarming.

Naast particuliere verwarmingsinstallatie specialiseren we ons vooral in de grotere opdrachten voor scholen, rusthuizen, ziekenhuizen, openbare gebouwen, bedrijven en kantoren. Wij beschikken hiervoor over alle vereiste classificaties.

Wij installeren…

 • Traditionele verwarmingssystemen op aardgas en stookolie
 • Verwarmingsinstallaties op basis van alternatieve energiebronnen
  • Bodem/water-warmtepompen en water/water-warmtepompen
  • Zonneboilers, al dan niet in combinatie met een gas- of stookolie-installatie
  • Gasabsorptiewarmtepompen
 • Afgifte van de warmte via radiatoren, convectoren, ventilo-convectoren, stralingspanelen of vloerverwarming
 • Totale HVAC-systemen waarbij we uw verwarmingssysteem koppelen met het ventilatie- en/of koelingsysteem.

Renovatie van stookplaatsen

Voor de complete renovatie van stookplaatsen mag u rekenen op een bijzonder snelle uitvoering. Om dit te realiseren, besteden we intensief aandacht aan de planning, het ontwerp en de afspraken vooraf.

Alle meet- en regeltechnieken door eigen vakmensen

Wanneer gewenst rusten wij uw gebouw uit met een modern gebouwbeheersysteem. In elk geval voorzien wij de modernste sturingstechnieken voor uw centrale verwarming. Zo staan we met onze eigen afdeling meet- en regeltechnieken in voor de installatie van alle kabels, de bordenbouw, de programmatie en alle latere aanpassingen.

Volledige uitvoeringsplannen in 3D

Bij complexere en omvangrijke projecten tekent onze eigen studiedienst alle vereiste uitvoeringsplannen in 3D. We stellen onze ervaring en expertise maximaal ten dienste van uw project. Wanneer gewenst en mogelijk stellen we variante oplossingen voor die een meerwaarde betekenen op vlak van efficiëntie, rendement, duurzaamheid of installatiemethode.

 • Interesse in onze totaalservice voor centrale verwarming? Contacteer ons voor meer informatie.
 • Ontdek alles over onze 24/24 naservice.

Bekijk enkele realisaties van centrale verwarming:

Verleye  

Chocolat Verleye

     

OPZC Rekem

NMBS Hasselt – Tractiewerkplaats