Uw ventilatiesysteem van A tot Z

De Kock BV voorziet uw gebouw van een compleet ventilatiesysteem. Zo beschikken we over een eigen gespecialiseerde ploeg voor het opmeten en plaatsen van de luchtkanalen. Ook voor de sturingstechnieken hebben we eigen ervaren vakmensen in dienst. Dit maakt ons de ideale partner voor grotere en complexe ventilatieprojecten, al dan niet gekoppeld met de centrale verwarming en koeling.

Wij installeren zowel ventilatie-installaties bij particulieren thuis als complexe en uitgebreide ventilatiesystemen in scholen, ziekenhuizen, rusthuizen, openbare gebouwen, kantoren, bedrijven,…

Wij installeren…

  • Basisventilatiesystemen van het type C, C+ of D
  • Grote luchtgroepen, al dan niet geklimatiseerd en een gekoppelde luchtkwaliteitscontrole
  • Volledige klimaatbeheersingssystemen, inclusief het regelen van de luchtvochtigheid, verwarming, koeling,…

Eigen ploeg voor installatie luchtkanalen

Een onmisbaar onderdeel van een ventilatiesysteem zijn de luchtkanalen. Wij beschikken over een eigen gespecialiseerde ploeg die vooraf het meetwerk uitvoert. Vervolgens zorgen wij voor de aanmaak van de nodige passtukken. Onze gespecialiseerde ploeg staat uiteindelijk ook in voor de eindmontage.

Alle meet- en regeltechnieken door eigen vakmensen

Alle sturingstechnieken voor uw ventilatie- of klimaatbeheersingssysteem worden uitgevoerd door onze eigen afdeling meet- en regeltechnieken. Zo staan we zelf in voor de installatie van alle kabels, de bordenbouw, de programmatie en alle latere aanpassingen.

Volledige uitvoeringsplannen in 3D

Bij complexere en omvangrijke ventilatie- of klimaatbeheersingsprojecten tekent onze eigen studiedienst uitvoeringsplannen in 3D. We stellen onze ervaring en expertise maximaal ten dienste van uw project. Wanneer gewenst en mogelijk stellen we variante oplossingen voor die een meerwaarde betekenen op vlak van efficiëntie, rendement, duurzaamheid of installatiemethode.

  • Interesse in onze totaalservice voor ventilatie en klimaatbeheersing? Contacteer ons voor meer informatie.
  • Ontdek alles over onze 24/24 naservice.

Bekijk enkele realisaties van ventilatie en klimaatbeheersing:

Ventilatiegroep De Kock

Ventilatiegroep De Kock

Conditionering-zoo-antwerpen

Conditionering Zoo Antwerpen