Klanten kunnen 24/24 op ons rekenen

Onze klanten laten we letterlijk en figuurlijk nooit in de kou staan. Voor dringende interventies zijn we 365 dagen op 365, 24 uur op 24 telefonisch bereikbaar. Daarnaast kunt u ook op ons rekenen voor het nodige preventief onderhoud van uw installaties.

Binnen onze verschillende teams specialiseren er zich een vast aantal in onderhoud en herstellingen. Voor elk van onze vakgebieden – verwarming, ventilatie, airco & koeling en sanitair – kunt u rekenen op een uitstekende naservice.

Altijd paraat voor dringende interventies

De verwarming uitgevallen tijdens een barre winterdag? Een dringend lek? Via 014/37.35.90 kunt u ons 365 dagen op 365, 24 uur op 24 uur bereiken. Wanneer nodig komen we meteen of nog dezelfde dag ter plaatse.

Meedenken voor preventief onderhoud

Zowel voor het wettelijke onderhoud van uw gas- en stookolieverwarming als alle andere preventieve onderhoudstaken, houden wij een eigen onderhoudsagenda bij. Wij contacteren u proactief voor een afspraak om langs te komen.

Alle nodige aanpassingen van de sturingstechnieken

Onze eigen afdeling meet- en regeltechnieken verzorgt niet alleen de initiële programmatie van uw sturingssysteem voor HVAC. Ook voor latere aanpassingen kunt u altijd op ons rekenen.

  • Meer weten over onze 24/24 naservice of onze dienstverlening voor preventief onderhoud?
    Contacteer ons voor meer informatie.